STREETFOOD BY HAN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 552 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Streetfood by Han Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

16 jan 2023 om 8:38 Maar goed het was zondag
13 jan 2023 om 11:28 Eten smaakt heerlijk, maar verpakking laat te wensen over.
11 jan 2023 om 7:39 Al een tijdje niet meer bij Streetfood by Han besteld. Mn favoriet ramen met ossenhaas besteld. Het is helaas niet meer zoals t geweest is. Jammer! Voor mij de laatste keer.
22 dec 2022 om 21:46 Het is erg lekker top eten.
11 dec 2022 om 21:34 Heerlijk , smaken fantastisch , bezorgtijd prima !
28 nov 2022 om 9:32 Bao buns zijn veel minder lekker dan voorheen en ook kleipot rijst "Im on a seafood diet' is gewoon minder dan dat we gewend zijn. Erg jammer maar ik denk dat dit de laatste keer voor ons was.
23 nov 2022 om 18:47 Bao buns vaker besteld, worden steeds minder lekker
21 nov 2022 om 20:38 Heerlijke ramen , super goede smaak echt heerlijk !
24 okt 2022 om 20:59 Lekker , portie wel klein maar errrrggggg lekker
14 okt 2022 om 15:37 Niet de Han welke wij gewend zijn. Er lijkt wat veranderd en is niet meer de kwaliteit die het was. Het ei was net als plastic, er zaten ineens olijven in de ramen en de paksoi was 1 grote bonk. Heel jammer..
26 aug 2022 om 9:03 De laatste keer dat ik bij streetfood bestel. Niet de streetfood die ik gewend was. Andere dingen gekregen dan besteld. Geen verse groente meer. Vies gekookt half ei.
22 aug 2022 om 20:15 Er zat geen paksoi bij het gerecht